header-top-wrapper

header-utility-container

Menu

Bell Schedule

2018-19 Printable Calendars

2018-19 Bell Schedules

First Lunch: Crean Hall (B building), Talon Dome, Borchard Science Labs (C building), Academic Services Center (S building), Classrooms G115, G116, and G117

Second Lunch: Lyon Hall (A building), Trailers (T buildings), Eagle Athletic Center (R building), Moiso Family Pavilion (Gym), Remainder of G Building, Library

Use the bell schedules in conjunction with the Master Calendar. The Master Calendar lists each day’s bell schedule and the period rotation.

  • School starting and ending time is highlighted.
  • Periods 1-7 rotate
  • Period 8 is only for students with an extra 8th period class

Regular Schedule

(55 minute classes)

Block 18:00-8:55
Block 2
(5 minutes for announcements)

(10-minute passing period)

9:00-10:00

Block 3

10:10-11:05

First Lunch
11:05-11:35

Block 4
11:10-12:05
Block 4
11:40-12:35
Second Lunch
12:05-12:35

Block 5

12:40-1:35

Block 61:40-2:35

Period 8

2:45-4:00

All Periods Schedule

45 minute classes

Block 1
8:00-8:45
Block 2
(5 minutes for announcements)

(10-minute passing period)

8:50-9:40
Block 39:50-10:35
Block 410:40-11:25

First Lunch
11:25-11:55

Block 5
11:30-12:15

Block 5
12:00-12:45

Second Lunch
12:15-12:45

Block 612:50-1:35

Block 7

1:40-2:25

Period 8

2:35-3:50

Mass Schedule

55 minute classes

Block 18:00-8:55
15-minute passing period8:55-9:10
Block 2
(5 minutes for announcements)
9:10-10:10
Mass10:15-11:45
Return to Block 211:45-11:50
First Lunch
11:50-12:20
Block 3
11:55-12:50
Block 3
12:25-1:20
Second Lunch
12:50-1:20
Block 41:25-2:20
Period 82:30-3:45

Single Block Meeting Schedule

55 minute classes

Block 1/Meeting8:00-8:55
Block 2
(5 minutes for announcements)
(10-minute passing period)
9:00-10:00

Block 3

10:10-11:05

First Lunch
11:05-11:35

Block 4
11:10-12:05

Block 4
11:40-12:35

Second Lunch
12:05-12:35

Block 5

12:40-1:35

Block 6

1:40-2:35

Period 8

2:45-4:00

Minimum Day Schedule

55 minute classes

Block 18:00-8:55
Block 2
(5 minutes for announcements)

(10-minute passing period)

9:00-10:00

Block 3

10:10-11:05

Block 4

11:10-12:05

Period 8

12:15-1:30

Rally/Assembly Schedule

55 minute classes

Block 18:00-8:55
Block 2
(5 minutes for announcements)

(10-minute passing period)

9:00-10:00

Block 3

10:10-11:05

First Lunch
11:05-11:35

Block 4
11:10-12:05

Block 4
11:40-12:35

Second Lunch
12:05-12:35

Block 5

12:40-1:35

Block 6/Rally/Assembly

1:40-2:35

Period 8

2:45-4:00

Regular ETV Schedule

(55 minute classes)

Block 18:00-8:55
Block 2
(10 minutes for announcements)

(10-minute passing period)

9:00-10:05

Block 3

10:15-11:10

First Lunch
11:10-11:40

Block 4
11:15-12:10
Block 4
11:45-12:40
Second Lunch
12:10-12:40

Block 5

12:45-1:40

Block 61:45-2:40

Period 8

2:45-4:00

Single Block ETV Schedule

55 minute classes

Block 1/Meeting8:00-8:55
Block 2
(10 minutes for announcements)
(10-minute passing period)

9:00-10:05

Block 3

10:15-11:10

First Lunch
11:10-11:40

Block 4
11:15-12:10

Block 4
11:45-12:40

Second Lunch
12:10-12:40

Block 5

12:45-1:40

Block 6

1:45-2:40

Period 8

2:45-4:00

Rally/Assembly ETV Schedule

55 minute classes

Block 18:00-8:55
Block 2
(10 minutes for announcements)

(10-minute passing period)

9:00-10:05

Block 3

10:15-11:10

First Lunch
11:10-11:40

Block 4
11:15-12:10

Block 4
11:45-12:40

Second Lunch
12:10-12:40

Block 5

12:45-1:40

Block 6/Rally/Assembly

1:45-2:40

Period 8

2:45-4:00

SPECIAL SCHEDULES

Coming Soon